Yritysinfo

Yrityksemme palvelee sinua jo toisessa sukupolvessa yli 40 vuoden kokemuksella. Meillä voit teettä haluamasi korun tai korjauttaa sen. Asiantuntemuksemme on apunasi myös merkkikellojen huolloissa. Meiltä saat valtuutetun Omega huollon ja työllä on aina kahden vuoden takuu.

Meillä sinua palvelee kultasepät sekä kelloseppä. Voit kaiverruttaa, huollattaa ja korjata rikkoontuneet korusi ja kellosi. Tuotemerkkejämme ovat Certina, Seiko, Leijona, Tommy Hilfiger, Quess, Lumoava, Kalevala koru, Lapponia Jewelry, Tammen koru, Tammi, Sandberg, Kohinoor, Tillander, Kultakeskus, Festina, Paul Hewitt, Naantalin Hoepeapaja ja monia muita huipppumerkkejä. Certina kellot ja Seiko premium kellot ovat edustettuina myös Premium malleilla. Kultakellot ovat myös osa palkitsemisvalikoimaamme.

Tervetuloa palveltavaksi!

 

Koru- ja kellovalikoimistamme löydät tuotteen itselle tai lahjaksi.

Kihlasormukset liittyvät suomalaiseen elämään - kihla on avioliittolupaus. Siihen täytyy suhtautua vakavasti. Kultakauppa Naantalissa tarjoaa vain korkealuokkasia kotimaisia kultakihlasormuksia. Valitsemalla meiltä kihlat, voit luottaa siihen että ne kestävät läpi elämän.

Kaikenlaiset kellot löydät myös meiltä. Seinäkellot, herätyskellot, ajanottokellot. Ja tietenkin rannekellot, joissa valikoimamme on erittäin laaja. Rannekelloissa on vaihtoehtoja laidasta laitaan. Trendikkäistä, ajankohtaisista brändeistä kelloihin, jotka seuraavat sinua läpi elämän. Huollamme kaikki kellomerkit, Rolex ja Omega huolto kauttamme. Kelloseppä palvelee, Seiko Premium ja Astron, Leijona, Maserati, Pepe Jeans, Gant, Guess, Candino, Police, Casio, Cluse, Hanowa, Michael Korss, Emporio Armani, Diesel, Henry London, Boccia, Festina, Citizen Eco-Drive, Kapten & Son, Thomas Sabo, Nomination, Paul Hewitt, Hillfiger.

Anna koru lahjaksi! Mikä onkaan henkilökohtaisempi kuin koru jos on saajan iholla. Kalevala Koru, Lumoava, Finnfeelings, GoldStar, Daniel wellington, SilverStar, Guess, Sif Jacobs, Kohinoor, Nomination korut, Paul Hewitt, Hillfiger.

Paristonvaihdot, kaiverrus, korjaustyöt, kastelahja.

Naantalin Hopeapaja | Luostarinkatu 21 | 21100 Naantali | puh. (02) 435 2278 | info at naantalinhopeapaja.fi