Yritysinfo

Yrityksemme palvelee sinua ja toisessa sukupolvessa yli 40 vuoden kokokemuksella. Meillä voit teettä haluamasi korun tai korjauttaa sen. Asiantuntemuksemme on myös apunasi merkkikellojen huolloissa. Meiltä saat valtuutetun Omega huollon ja työllä on aina kahden vuoden takuu.

Meillä sinua palvelee kultasepät ja kelloseppä, voit kaiverruttaa sekä huollattaa ja korjata rikki menneet korusi ja kellosi. Tuotemerkkejämme ovat Certina, Seiko, Leijona, Tommy Hilfiger, Quess, Lumoava, Kalevala koru, Lapponia Jewelry, Tammen koru, Tammi, Sandberg, Kohinoor, Tillander, Kultakeskus, Festina, Paul Hewitt, Naantalin Hoepeapaja ja monta muuta huipppumerkkiä. Certina kellot ja Seiko premium kellot ovat edustettuina myös Premium malleilla. Kultakellot ovat myös osa palkitsemis valikoimaamme.

Tervetuloa palveltavaksi. 

 

Koru- ja kellovalikoimistamme löydät  tuotteen itselle tai lahjaksi. Kihlasormukset liittyvät suomalaiseen elämään. Kihla on avioliittolupaus. Siihen täytyy suhtautua vakavasti.Kultakauppa Naantalissa tarjoaa vain korkealuokkasia kotimaisia kulta kihlasormuksia. Valitsemalla meiltä kihlat, voit luottaa siihen että ne kestävät läpi elämän. Kaikenlaiset kellot löydät myös meiltä. Seinäkellot, herätyskellot, ajanottokellot. Ja tietenkin rannekellot. Valikoimassamme on erittäin laaja erilaista rannekelloa. Rannekelloissa on mallistoa laidasta laitaan. Tendikkäistä, ajankohtaisista brändeistä kelloihin joka seuraa sinua läpi elämän. Huollamme kaikki kellomerkit, Rolex ja Omega huoltokauttamme. Kelloseppä palvelee, Seiko Premium ja Astron, Leijona, Maserati, Pepe Jeans, Gant, Guess, Candino, Police, Casio, Cluse, Hanowa, Michael Korss, Emporio Armani, Diesel, Henry London, Boccia, Festina, Citizen Eco-Drive, Kapten & Son, Thomas Sabo, Nomination, Paul Hewitt. Hillfiger, Anna koru lahjaksi! Mikä onkaan henkilökohtaisempi kuin koru jos on saajan iholla. Kalevala Koru, Lumoava, Finnfeelings, GoldStar, Daniel wellington, SilverStar, Guess, Sif Jacobs, Kohinoor, Nomination korut, Paul Hewitt, Hillfiger. Paristonvaihdot, kaiverrus, korjasutyöt, kastelahja, Certina kellot.

Naantalin Hopeapaja | Luostarinkatu 21 | 21100 Naantali | puh. (02) 435 2278 | info at naantalinhopeapaja.fi