Yritysinfo

AUKIOLOAJAT

Arkisin klo.10.00-17.00 Lauantaisin klo.10.00-13.00 

 

Yrityksemme palvelee sinua jo toisessa sukupolvessa yli 40 vuoden kokemuksella. Meillä voit teettä haluamasi korun tai korjauttaa sen. 

KORUJEN HUOLTO 

Korjaamme ja puhdistamme vanhat korusi. Oli kyseessä katkenneen ketjun juotos, sormuksen koon muuttaminen tai vaikkapa irronneen jalokiven uudelleen istutus. Hintatasomme on edullinen ja toimitusajat erittäin nopeita.

Kaikkissa koruja koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä myymäläämme info@naantalinhopeapaja.fi

 

KELLOJEN HUOLTO

Asiantuntemuksemme on apunasi myös merkkikellojen huolloissa. Meiltä saat valtuutetun Omega huollon ja työllä on aina kahden vuoden takuu. Kauttamme voit huollattaa myös Rolex, Breitling, Rado, Omega, Tag Heuer ja muut huippu merkit.

Meillä sinua palvelee kultasepät sekä kelloseppä. Voit kaiverruttaa, huollattaa ja korjata rikkoontuneet korusi ja kellosi. Tuotemerkkejämme ovat Certina, Seiko, Leijona, Tommy Hilfiger, Quess, Lumoava, Tammen koru, Tammi, Sandberg, Kohinoor, Tillander, Kultakeskus, Festina, Paul Hewitt, Naantalin Hopeapaja ja monia muita huipppumerkkejä. Certina kellot ja Seiko premium kellot ovat edustettuina myös Premium malleilla. Kultakellot ovat myös osa palkitsemisvalikoimaamme.

Tervetuloa palveltavaksi!

 

Koru- ja kellovalikoimistamme löydät tuotteen itselle tai lahjaksi.

Kihlasormukset liittyvät suomalaiseen elämään - kihla on avioliittolupaus. Siihen täytyy suhtautua vakavasti. Kultakauppa Naantalissa tarjoaa vain korkealuokkasia kotimaisia kultakihlasormuksia. Valitsemalla meiltä kihlat, voit luottaa siihen että ne kestävät läpi elämän.

Kaikenlaiset kellot löydät myös meiltä. Seinäkellot, herätyskellot, ajanottokellot. Ja tietenkin rannekellot, joissa valikoimamme on erittäin laaja. Rannekelloissa on vaihtoehtoja laidasta laitaan. Trendikkäistä, ajankohtaisista brändeistä kelloihin, jotka seuraavat sinua läpi elämän. Huollamme kaikki kellomerkit, Rolex ja Omega huolto kauttamme. Kelloseppä palvelee, Seiko Premium ja Astron, Leijona, Guess, Candino, Police, Casio, Festina, Citizen Eco-Drive, Nomination, Paul Hewitt, Hillfiger.

Anna koru lahjaksi! Mikä onkaan henkilökohtaisempi kuin koru jos on saajan iholla. Lumoava, Finnfeelings, GoldStar, Daniel wellington, SilverStar, Guess, Kohinoor, Nomination korut, Paul Hewitt, Hillfiger.

Paristonvaihdot, kaiverrus, korjaustyöt, kastelahja.

Naantalin Hopeapaja | Luostarinkatu 21 | 21100 Naantali | puh. (02) 435 2278 | info at naantalinhopeapaja.fi